Jocuri-funny.ro

Publicitate/Ads

Dora Aventura de Ziua Ei

Astazi este ziua Dorei iar tu esti invitat la petrecere, dar Dora are nevoie de putin ajutor pentru a ajunge. Jocul Dora Aventura de Ziua Ei se intinde pe trei parti. in prima parte trebuie sa o ajuti sa traverseze Lacul Sarpelui, intr-o bula de aer. Dupa ce il treci o vrajitoare iti gaureste balonul, insa tu trebuie sa il ajuti pe Boots sa il lipeasca la loc. Al doilea obstacol este sa o ajuti pe dora sa treaca prin Padurea Dansatoare, dar ai foarte mare grija la gaurile din copaci si la stupii cu viespi. In ultima proba Dora si Boots merg pe un curcubeu calare pe un inorog. Evita si aici toate obstacolele si in final ajungi la petrecere. Incearca sa colectionezi cat mai multe cristale pe durata jocului. La final poti printa o foaie cu petrecerea Dorei de colorat. La Multi Ani Dora!

Instructiuni joc:

Foloseste tastele pentru a juca Dora Aventura de Ziua Ei. Tasa SPACE te ajuta sa sari peste obstacole.

Cautati jocul folosind urmatoarele cuvinte:

la multi ani dora, petrecerea dorei, dora petrecere de ziua ei, jocuri dora petrecere de ziua ei, dora de ziua ei, la ziua dorei, dora, jocuri cu dora, jocuri cu dora online, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora frumoase, jocuri cu dora de copii, jocuri cu dora desene enimate, jocuri cu dora de fete, jocuri cu dora noi, jocuri cu dora 2014, jocuri cu dora pe calculator, jocuri cu dora pe net, jocuri cu dora free, jocuri cu dora exploratoarea, jocuri cu dora the explorer, dora si boots online, dora the explorer, jocuri cu dora the explorer online, jocuri cu dora the explorer free, jocuri cu dora the explorer pe calculator, jocuri cu dora the explorer 2014, games dora the explorer, dora the explorer free games, dora the explorer games, dora the explorer online games, dora the explorer nice games, dora the explorer funny games, jocuri funny cu dora, jocuri funny cu dora si diego, dora exploradora, dora exploradora games, dora exploradora online, dora exploradora 2014, dora exploradora new, dora exploradora free, dora exploratoarea in romana, dora explorer in romana, dora the explorer in romana, jocuri frumoase cu dora, dora fetita frumoasa, dora care exploreaza, dora si diego jocuri, dress up dora, dora dressup, dora la exploradora, dora si boots la ziua ei, dora in padure, dora pe curcubeu, dora aventura de ziua ei, jocuri dora aventura de ziua ei, dora aventura, aventura de ziua dorei, doras big birthday adventure, doras birthday adventure, doras birthday, doras big birthday adventure games, dress up, dressup, games, jocuri funny, dora online, funny games, dora games, jocuri frumoase, dora exploratoarea, dora si diego, jocuri, jocul dora, gratis, jocuri dora,

Ads/Publicitate

Arata si prietenilor tai acest joc!
Voteaza jocul!
Afla mai multe despre jocul Dora Aventura de Ziua Ei Echipa Jocuri-funny.ro iti ofera cele mai bune si cele mai jucate jocuri online. Si jocul Dora Aventura de Ziua Ei face parte din topul preferintelor jucatorilor, fiind inclus in categoria Jocuri cu Dora si Diego. Alaturi de el in aceasta categorie mai sunt inca 195 jocuri pe care le poti juca, iar daca nu gasesti jocul preferat te rugam sa ne lasi un mesaj pe Facebook sau in pagina de contact, iar noi ne vom da toata silinta ca in cel mai scurt timp posibil sa ti-l punem la dispozitie. Jocul Dora Aventura de Ziua Ei a fost adaugat la data de 25.01.2014 10:21, a fost jucat de 8132 ori, iar media de stelute primite este de 3.91 dintr-un maxim posibil de 5. Distreaza-te in continuare cu prietenii pe siteul Jocuri-funny.ro si nu ezita sa ne dai like in cazul in care ti-a placut un joc.