Jocuri-funny.ro

Publicitate/Ads

JOCURI CU RATUSCA NOROCOASA

Jocurile din categoria Jocuri cu Ratusca Norocoasa sunt cele mai bune jocuri online aparute. Jocuri-funny.ro iti recomanda cu toata increderea aceasta categorie in care a adaugat un numar de 1 Jocuri cu Ratusca Norocoasa, insa vom adauga si multe altele.

Verifica zilnic ce jocuri noi au mai aparut in categoria Jocuri cu Ratusca Norocoasa pentru a fi in pas cu jocurile anului 2023.

Unele jocuri din categoria Jocuri cu Ratusca Norocoasa pot fi jucate in doi asa ca distreaza-te alaturi de alti copii de pe site sau invita-ti prietenii si va jucati impreuna.

Echipa Jocuri-funny.ro incearca sa puna pe site si jocurile pentru android ce se gasesc si pentru mediul online.

Jocuri cu Ratusca Norocoasa - Jocuri Funny Online

  • Ratusca Norocoasa Salveaza Jucariile

    Ratusca Norocoasa Salveaza...

    Norocel, simpatica ratusca galbena, incearca sa salveze toate jucariile din valurile involburate si sa le gaseasca cate o locuinta unde sa se joace linistite in apa calda din cada....

    Joc evaluat la:

Esti pe pagina 1 din 1. Vezi si alte pagini.
Afla mai multe despre Jocuri cu Ratusca Norocoasa Dupa ce ati vazut la Disney Junior filmul Lucky Duck (in traducere Ratusca Norocoasa sau Norocel, pentru ca asa o cheama pe ratisca din rolul principal), cu siguranta ati cautat si un joc cu simpatica ratusca si nu ati gasit. Iata dragi copii ca site-ul jocuri-funny.ro are grija de voi si va ofera o categorie cu jocuri online dedicate exclusiv aceste ratusti. Categoria se numeste jocuri cu ratusca norocoasa, pentru a fi mai usor de gasit de voi. Actiunea din film, pentru cei ce nu l-au vazut inca, se invarte in jurul unei ratusti galbene, destinata copiilor ce-si doresc sa fie inconjurati de jucarii atunci cand fac baie. Ratusca se numeste Norocel si vom vedea prin cate aventuri trece pana ce ajunge sa aiba si ea parte de propria casa unde sa stea in apa calda din cada. Mai intai ea a fost refuzata la inspectia din fabrica de jucarii, pentru o stricaciune, dar intamplator a ajuns intr-o lada cu jucarii bune. Aventura abia incepe pentru ca urmeaza sa-si faca prieteni noi ce ii vor fi aproape tot restul vietii. Cutia in care se afla acum este transportata pe ocean, insa din cauza furtunii ajunge in apa involburata. Oferindu-se o recompensa pentru gasirea jucariilor, un marinar, insotit de curajosul sau fiu, pornesc in cautarea lor. Pana in momentul in care sunt gasite, Norocel este cel ce va lua deciziile importante pentru ca toate jucariile sa ramana la un loc si sa poata fi salvate. Desi la inceput nimeni nu-l asculta pe bobocelul galben, pentru ca era stricat, acum, dupa ce a luat doar decizii crecte si intelepte, chiar si orgoliosul rechin il va asculta. Intr-un final, dupa multe peripetii, Cei doi marinari gasesc jucariile, iar ratusca Norocel, impreuna cu cei mai buni prieteni ai ei, hipopotamul si broscuta testoasa, raman sa se bucure de apa calda din cada, alaturi de micutul marinar curajos. Acum ca ati aflat frumoasa poveste a ratustii norocoase , va invitam sa descoperiti si cele mai frumoase jocuri online pentru copii, de care sa va bucurati impreuna cu prietenii.