Jocuri-funny.ro

Publicitate/Ads

JOCURI CU SKYLANDERS

Jocurile din categoria Jocuri cu Skylanders sunt cele mai bune jocuri online aparute. Jocuri-funny.ro iti recomanda cu toata increderea aceasta categorie in care a adaugat un numar de 0 Jocuri cu Skylanders, insa vom adauga si multe altele.

Verifica zilnic ce jocuri noi au mai aparut in categoria Jocuri cu Skylanders pentru a fi in pas cu jocurile anului 2023.

Unele jocuri din categoria Jocuri cu Skylanders pot fi jucate in doi asa ca distreaza-te alaturi de alti copii de pe site sau invita-ti prietenii si va jucati impreuna.

Echipa Jocuri-funny.ro incearca sa puna pe site si jocurile pentru android ce se gasesc si pentru mediul online.

Jocuri cu Skylanders - Jocuri Funny Online

Esti pe pagina 0 din 0. Vezi si alte pagini.
Afla mai multe despre Jocuri cu Skylanders Figurinele Skylanders sunt in momentul de fata cele mai in voga personaje din jocurile video ce au puteri si abilitati speciale. Toti copiii le cunosc si fiecare are unul sau mai multi favoriti. Seria Skylanders se imparte in mai multe categorii. Prima si cea mai veche este Skylanders Spyro's Adventure si are 32 de caractere clasificate in 8 elemente: aer, viata, strigoi, foc, pamant, apa, magie, tehno. Caracterele difera intre ele prin puterile ce le au, in functie de forta, agilitate, aparare si noroc. O alta categorie este Skylanders Giants, cu personaje din ce in ce mai atractive si mai puternice. Mai avem de a face si cu Skylanders Swamp Force, recent scoasa si editia Swamp Force Dark Editions, apoi cu renumitele personaje online Skylanders Universe sau Prietenii din Skylandes Cloud Patrol. printre cele mai interesante figurine se numara: Ignitor, Sunburn, Flameslinger, Wash Buckler, Freeze Blade, Thumpback, Crusher, Ninja Stealth Elf, Tree Rex, Turbo Jet-Vac, Swarm, Sonic Boom, Rattle Shake, Eye-Brawl, dar si multi altii pe care te invitam sa le descoperi in interesantele jocuri online Skylanders.